Gå til innholdet

Anmäl dig på Pareto Securities första ”TechITService Conference”

Tisdagen den 20 april erbjuds en unik möjlighet att lära sig mer om trenderna inom Tech-, IT- och Software-sektorn. Anmäl dig på vår ”TechITService Conference” och lyssna på över 40 presenterande bolag och experter inom sektorn.

”2020 var ett spektakulärt år för utvecklingen av både SaaS-bolag och Euronext Growth. Nu när vi gått in i 2021 ser vi att intresset för sektorn är fortsatt stort och noteringstaken håller i sig”, säger Paretos analytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

Anmäl dig på konferensen
 

”Det är också kul att se hur nyligen börsnoterade SaaS-bolag fortsätter att öka i värde. Pexip har exempelvis stigit 40 procent i år. Att sektorn är såhär pass stor är ett nytt fenomen och vi tror att både kunskapen och aptiten för sektorn kommer fortsätta öka", säger Semb Fredricsson.


Fridtjof Semb Fredricsson, analytiker Pareto Securities

För första gången har vårt kontor i Frankfurt nöjet att bjuda in dig till ”TechITService Conference”. Det blir en fullspäckad dag med över 40 presenterande bolag inom sektorn, både från Norden samt Tyskland, Österrike och Schweiz.  Dessutom kommer branschexperter ge sin syn på trender inom sektorn och mjukvarugiganten SAP kommer diskutera dess ledande strategiförändring.

Några av bolagen som deltar är Atea, Adesso, All For One, Cancom, Datagroup, GFT, Itera, Knowit, KPS, q.beyond, S&T, Solteq, SNP och Webstep.

 

Konferenser är i år helt digital och du kan enkelt följa bolagens presentationer live eller se presentationerna i efterhand. 

 

ANMÄLAN
Eventet är öppet för alla och du anmäler dig här.

AGENDA

Fullständig agenda hittar du här. 

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev