Gå til innholdet

Anmäl dig till Pareto Securities' E&P Independents Conference 2021

Den 25 mars bjuder vi in alla våra kunder till vår årliga E&P Independents Conference

Företag inom petroleumprospektering och produktion (E&P) drabbades hårt av coronapandemin men framåt pekar pilarna uppåt.
 
- Efter ett mycket svårt år 2020 har utsikterna för oljebolagen förändrats helt. Sektorn gynnas av dagens oljepris och kan tjäna rekordbelopp i år. OPEC + har återfått kontrollen över den globala oljemarknaden och fått upp priserna. Det är med andra ord extra intressant att få en genomgång av  företagen i branschen, säger Paretos analytiker Tom Erik Kristiansen.
 
Anmäl dig till konferensen nu.
 
Detta är sextonde året vår E&P Independent Conference lockar viktiga beslutsfattare och intressanta företag inom banschen till att tala. I år får våra kunder chansen att lyssna på cirka 25 bolag, inklusive:
Aker BP
Lundin Energy
DNO
OKEA
Questerre
BW Energy
Panoro Energy
PetroNor E&P
 

Konferenser är i år helt digital och du kan enkelt följa bolagens presentationer live eller se presentationerna i efterhand. 

 

ANMÄLAN
Du anmäler dig via plattformen här eller genom din mäklare.

AGENDA

Fullständig agenda hittar du här. 

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev