Gå til innholdet

Anmäl dig till Pareto Securities' Nordic Corporate Bond Conference 2021

Den 18 mars anordnar vi Nordens största obligationskonferens. Lyssna på över 80 presenterande bolag.

Syftet med konferensen är att öka medvetenheten kring nordiska företagsobligationer, både som finansieringskälla och som investeringsalternativ.

Konferensen inleds av Sveriges tidigare finansmarknadsminister Peter Norman och under dagen kan ni lyssna på bolag som Scan Global Logistics, VNV Group, MGI, Fastator, Cabonline, Norlandia, Ziton, Mercell, Hexagon och många fler.

Här hittar ni en lista över alla bolag som presenterar.

 

Pareto Securities är ledande nordisk aktör inom high yield

Den nordiska high yield-marknaden har vuxit kraftigt under det senaste decenniet och utvecklats från att vara en lokal marknad, till att bli en nordisk marknad och nu även en alltmer kontinentaleuropeisk marknad. En fantastisk utveckling där investerare uppnår geografisk diversifiering och företag får tillgång till en större investerarbas. Pareto Securities är den ledande nordiska aktören inom segmentet high yield. Vi hjälper företag att skaffa kapital på primäramarknaden och vi tillhandahåller likviditet på sekundärmarknaden. Pareto Securities har varit involverad i 53% (422 miljarder SEK) av all primäremission på den nordiska  under perioden 2006 till 2021

 

 

Konferenser är i år helt digital och du kan enkelt följa de 80 bolagens presentationer live eller se presentationen i efterhand. 

 

ANMÄLAN
Du anmäler dig via plattformen här eller genom din mäklare.

AGENDA
Publiceras snart.


 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev