Gå til innholdet

Avancerad aktiehandel: Click Trading

Click Trading möjliggör mycket snabb orderläggning, ändring och borttagning av order. Ett användbart verktyg för de som vill handla snabbt.

Click Trading är en funktion som är tillgänglig för alla som använder Online Trader via Pareto. Du hittar den genom att högerklicka i ett kursfönster och väljer sen där Trading och Click trading från menyn. Det går också bra att använda snabbkommandot Ctrl + K. Videon nedan visar några av de möjligheter som Click Trading medför när det kommer till att lägga till, ändra och ta bort en order.

 

Mer info:
Avancerad aktiehandel
Pröva Online Trader gratis i 4 veckor
Aktiehandel

Obs: Click Trading möjliggör extremt snabb orderläggning, detta är ett användbart verktyg, men kan också öka risken för manuella fel i din handel. Förvisa dig om att du vet hur Click trading-verktyget fungerar innan du använder det.
 

Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har full tillgång till alla våra analyser och prognoser för de bolag vi följer i Sverige, Norge och på andra marknader. Läs mer om våra tjänster här, eller använd vårt välkomsterbjudande nedan. Registrering med Bank-ID tar 3 minuter.

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev