Gå til innholdet

Håll dig uppdaterad under rapportsäsongen: Snabb och smidig tillgång till bolagspresentationer

Få en bättre överblick över nya bolagsrapporter på börsen! Nu kan du lyssna på kvartalspresentationer, se presentationsmaterialet samt läsa kvartalsrapporter från börsnoterade bolag direkt i vår Onlinetjänst, via Quartr.

Pareto Securities x Quartr

För att göra det lättare för våra kunder att hålla sig uppdaterade om sina innehav och fatta välinformerade investeringsbeslut har vi integrerat rapportpresentationer via Quartr i vår Onlinetjänst.

Du får bland annat snabb tillgång till de senaste presentationerna från bolagen i din portfölj, i portföljöversikten.En liknande funktion finns även för bevakningslistor, så att du lätt kan hitta de senaste presentationerna för aktierna du är intresserad av.

Den senaste presentationen finns tillgänglig direkt på bolagssidan för varje aktie. Utöver det hittar du ett bibliotek med tidigare presentationer på sidan för företagshändelser.

 

Sömlös integration med vår analysplattform

Dessutom har vi integrerat Quartr i vår analysplattform, där våra analytiker publicerar dagliga rapporter och kommentarer på cirka 400 bolag. När vi publicerar en aktieanalys kopplad till en kvartalsrapport kommer en ljudinspelning av bolagets presentation att finnas tillgänglig tillsammans med vår analysrapport. På så sätt kan du höra bolaget presentera siffrorna och samtidigt läsa våra analytikers kommentarer till kvartalsrapporten.

Quartr är kostnadsfritt för dig som kund hos Pareto Securities och finns tillgängligt på bolagssidorna för de flesta nordiska och amerikanska aktier i vår Onlinetjänst.

Här hittar du Quartr integrerat i Onlinetjänsten


Upplev fördelarna med trading hos en investmentbank

Som kund hos Pareto Securities får du ta del av kunskapen, verktygen och möjligheterna som en ledande nordisk investmentbank kan erbjuda dig. Handla med avancerade handelstjänster på 14 marknader, få tillgång till fundamentala aktieanalyser på hundratals nordiska aktier samt få snabb service från erfarna aktiemäklare.

Bli kund idag och handla till vårt bästa courtage och få full analystillgång

Registrera dig till vårt nyhetsbrev