Gå til innholdet

Inbjudan: Lyssna på våra bästa småbolagscase

Lyssna på våra bästa småbolagscase och presentationer från Awardit, Catena, Hexatronic, Munters, Orrön och VNV Global. Vi har nöjet att bjuda in er till Pareto Securities’ Swedish Selected Small Caps Day.

Vår modellportfölj Swedish Selected Small Caps är ett urval av våra starkaste investeringsidéer bland svenska småbolag. Vi ser en långsiktig potential i de utvalda bolagen och gör kvartalsvis (eller vid behov) uppdateringar. Portföljen har sedan lanseringen den 1 oktober, 2019 gått upp med ~93%.

Vi har just släppt en ny uppdatering av portföljen där vi tagit fram våra bästa småbolagsidéer och erbjuder tillfället att lyssna på en live genomgång av portföljen samt presentationer från några av bolagen i portföljen: Awardit, Catena, Hexatronic, Munters, Orrön och VNV Global. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor både till oss och direkt till bolagen under eventet. 

 

10:00     Genomgång av portföljen

10:10     Awardit, Erik Grohman VD

10:30     Catena, Jörgen Eriksson VD

10:50     Munters, Annette Kumlien, Group VP & CFO

11:10     Hexatronic, Henrik Larsson Lyon VD

11:30     VNV Global, Per Brilioth VD

11:50     Orrön Energy, Daniel Fitzgerald, VD

 

Datum

Registrering

Agenda

 

Torsdag 17 November, 2022

 

Klicka här för registrering

 

Agendan finns här

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev