Gå til innholdet

Matilda Karlsson fortsätter med börs-tv på Pareto

Pareto förstärker sitt team med Matilda Karlsson

Pareto förstärker sitt team med Matilda Karlsson för att ytterligare stärka analysprodukten och skapa mervärde för investerare. 

“Jag kommer fortsätta med börs-tv och skapa intressant innehåll till både privatinvesterare och institutioner. Att få prata investeringar och börsen med de bästa i branschen och förmedla det till tittarna på ett dynamiskt sätt är det bästa jag vet! Jag är därför oerhört glad att få fortsätta göra det hos Pareto”. 

Matilda Karlsson kommer närmast från Ekonomikanalen EFN som ägs av Handelsbanken där hon i egenskap av programledare lett ekonomiprogrammen Börslunch och Uppesittarkväll samt intervjuat analytiker, förvaltare och börs-VD:ar. 

“Pareto har en bred analysprodukt med ett 50-tal aktieanalytiker som täcker 400 bolag globalt och en växande plattform för onlinehandel samt ett starkt track-record inom primärtransaktioner. För egen del innebär den här positionen att jag kommer ännu närmare marknaden via Paretos analytiker och aktiemäklare, vilket är en dröm som går i uppfyllelse för mig som älskar marknaden och vill vara där det händer.

Valet föll på Pareto eftersom det är dynamisk organisation med ett starkt varumärke bland Institutionella investerare. I min nya roll hoppas jag kunna fortsätta bidra till denna tillväxt och stärka varumärket på den svenska marknaden. Dessutom siktar jag på att skapa ett intressant innehåll för den mer aktiva investeraren."

 

Vill du veta mer om Pareto och vad vi kan hjälpa dig med? Kontakta oss på 08-402 52 10. Du kan även ta del av vårt välkomsterbjudande nedan.

Tre senaste från Pareto:

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.