Gå til innholdet

Nyhet: Avancerat grafverktyg samt vinnare och förlorare

Analysera marknaden i detalj genom tillgång till mängder av olika graftyper och indikatorer. Med vårt funktionella grafverktyg kan du fritt kombinera olika indikatorer och oscillatorer för att få den informationen du behöver.

Upptäck marknadstrender med ett grafverktyg anpassat efter dina behov

I Onlinetjänsten under fliken ”Teknisk analys” hittar du vårt funktionella grafverktyg där du fritt kan kombinera olika graftyper, indikatorer och oscillatorer. Du har även möjligheten att använda vårt ritverktyg direkt i grafen med tillgång till flertalet linjetyper och figurer samt Fibonacci. Dessa verktyg används för att identifiera trender, motståndsnivåer och stödnivåer, vilket kan hjälpa investerare att fatta mer välgrundade beslut.

Logga in och testa själv!

Graftyper Indikatorer Oscillatorer
Candlestick VWAP MACD
Hollow/Filled Simple Moving Average Momentum
OHLC-diagram Exponential Moving Average Relative Strength Index
Heikin Ashi Weighted Moving Average Relative Volatility Index
Area-diagram Bollinger Bands Stochastic Slow/Fast
Baseline-diagram Index Average True Range

Läs mer om graftyper  |  Läs mer om indikatorer och oscillatorer


Upptäck investeringsidéer med vår nya lista för vinnare och förlorare

Vi har även uppdaterat översikten för vinnare och förlorare på de nordiska börserna. Nu kan du enkelt filtrera baserat på minsta omsättning med alternativen 1m, 10m Och 100m.

Utöver det kan du även se vinnare och förlorare för längre tidsintervall. Välj mellan en vecka, en månad, tre månader, sex månader, YTD, tre år och fem år.

Se den nya listan för vinnare och förlorare här

I tillägg har vi även introducerat listorna ”Off High” och ”Off Low”. De bidrar med användbar information om de aktierna som har fallit mest sedan toppnoteringen samt stigit mest från botten. Likt vinnare och förlorare kan du filtrera baserat på omsättning.

Testa på Off High och Off Low

Bli kund hos Pareto och ta del av välkomsterbjudandet

Bli kund hos Pareto och upptäck våra tjänster med vårt svårslagna välkomsterbjudande. När du har öppnat ett konto hos oss handlar du svenska aktier till vårt lägsta courtage, 39kr (0,03%). Som aktiv kund hos Pareto får du även fri tillgång till den populära handelstjänsten Infront Web Trader i upp till tre månader. Dessutom får du ta del av Paretos breda analysutbud som täcker bolag och sektorer i flera länder. Låter Pareto som något för dig? Kontakta oss på online@paretosec.se så besvarar vi gärna dina frågor. 

Tre senaste från Pareto:

Registrera dig till vårt nyhetsbrev