Gå til innholdet

Pareto Securities’ virtual Renewable Energy & Clean Tech Conference

Onsdagen den 7 oktober 2020 har vi en virtuell konferens med tema Renewable Energy & Clean Tech.

Pareto Securities årliga Cleantech-konferens går av stapeln på onsdag nästa vecka, i år i virtuellt format med live streaming från vårt kontor vid Berzelii Park i Stockholm.

Energiomställningen som krävs från fossilt till förnybart för att möta klimatmålen skapar stora möjligheter för nya aktörer och teknologier att kliva fram och möta de högt ställda ambitionsnivåer som finns hos etablerade aktörer inom energibranschen, kapitalmarknaden och samhället i stort. De 17 bolag med inriktning mot förnybar energi, energilagring, och elektrifiering som presenterar på vår konferens utgör just den här typen av bolag. Konferensen är gratis för våra kunder.

Missa inte att lyssna på bolag som Azelio, Climeon, Minesto, NEL och Powercell.

Här hittar du dagens agenda

 

Registrering

Anmäl er via er kontaktperson på Pareto Securities eller här. Om du ännu inte är en aktiv kund hos oss måste du registrera dig under " Bli kund " högst upp på denna webbplats. Kontakta kundtjänst om du har några frågor .

 

 

 

 

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Tre senaste från Pareto:

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.