Gå til innholdet

Pareto Securities’ 11th Annual Nordic Corporate Bond Conference

Kunder kan nu anmäla sig på Europas största konferens för företagsobligationer som Pareto Securities anordnar för elfte året i rad.

Torsdagen den 17 mars bjuder vi in våra kunder att delta på Pareto Securities årliga nordiska företagsobligationskonferens – den största konferensen i Europa i sitt slag. Dagen kommer att bestå utav mer än 80 presentationer av såväl befintliga nordiska obligationsutgivare som andra marknadsaktörer. Vi hoppas kunna uppdatera dig om det senaste inom gröna och hållbara obligationer och öka din medvetenhet om nordiska företagsobligationer, både som finansieringskälla, men också som investeringsklass.

 

NÄR:
Torsdagen 17 mars

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare eller här.

AGENDA

Fullständig agenda.

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev