Gå til innholdet

Pareto Securities’ 12th Annual Healthcare Conference

Den 1-2 september anordnar Pareto Securities sin årliga Healthcare-konferens. Förra årets konferens lockade mer än 700 svenska och internationella deltagare som hade möjligheten att lyssna på 63 bolag inom Biotech, Pharma och Medtech. Detta år ser vi fram emot ett ännu högre engagemang från deltagarna, bolagen och moderatorerna.

Hälsovårdssektorn har fortsatt att leverera och Stockholm’s healthcare index (SX20PI) är upp 126% (AstraZeneca +76%) de senaste fem åren, jämfört med OMXS30 som är upp 68%. Även flertalet bolag som inte ingår i Stockholms hälsoindex har visat enorm framgång och vi har framförallt sett medicinsktekniska bolag nå marknaden och överkomma de initiala försäljningshindren.

Även Biotechbolag har visat framfötterna och vi har sett framsteg i flera olika sjukdomsområden där bolag gått från forskningsstadiet till kliniskt stadie och i flera fall kunnat redovisa försäljning i kvartalsrapporterna. Vi tror att sektorn kommer fortsätta vara attraktiv och högst relevant samt stå emot kriser som vi sett sektorn göra historiskt och inte minst nu under coronapandemin. Trots den enskilda företagsrisken utvecklas den nordiska hälsovårdssektorn i en allt snabbare takt och vi ser fram emot att följa bolaget i framtiden och få lyssna på dem under Pareto Securities’ 12th Annual Healthcare Conference.

 

NÄR
1-2 september

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare eller här.

AGENDA

Fullständig agenda.

 

MODERATOR

Pareto Securities hälsovårdsanalytiker Peter Östling, Dan Akschuti och Christian Lee kommer moderera eventet och ställa frågor till bolagen.

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.