Gå til innholdet

Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

Den 7-8 september anordnar Pareto Securities sin årliga Healthcare-konferens. Förra årets konferens lockade mer än 700 svenska och internationella deltagare som hade möjligheten att lyssna på 68 bolag inom Biotech, Pharma och Medtech. Detta år ser vi fram emot ett ännu högre engagemang från deltagarna, bolagen och moderatorerna.

Hälsovårdssektorn har drabbats hårt de senaste året med fallande värderingar. För långsiktiga investerare öppnar detta upp för intressanta investeringsmöjligheter eftersom vi tror på en återhämtning i sektorn.

På konferensen har våra kunder möjlighet att lyssna på ca 70 presentationer från bolag inom både läkemedel , biotech och medtech.

 

NÄR
7-8 september

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare

AGENDA

Fullständig agenda

 

MODERATOR

Pareto Securities hälsovårdsanalytiker Peter Östling, Dan Akschuti och Christian Lee kommer moderera eventet och ställa frågor till bolagen.

 

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev