Gå til innholdet

Pareto Securities' Battery Metals & Mining Conference - 23 Feb

Den 23 februari anordnar Pareto Securities en konferens med tema batterimetaller och gruvor

Råvarumarknaden hade ett starkt år 2020 och med en stigande global trend inom elektrifiering finns det höga förväntningar på gruvföretagen. I kombination med behov av specifika råvaror i den "gröna ekonomin" kommer gruvdrift att spela en nyckelroll för att leverera nödvändiga råvaror till framtidens "Clean Tech".

Konferensen kommer att bli ett heldags virtuell event med presentationer och paneldiskussioner från både tillväxtföretag och mer etablerade företag inom sektorn.

Som Paretokund har du chans att lyssna på bolag som Bluestone Resources, Chaarat Gold, Denison Mines, Eprioc, Filo Mining, Greenland Minerals, Josemaria Resources, Kopy Goldfields, Lucara Diamond, Lundin Mining, Mineral Commodities, Neometals, NGEx Minerals och Pilbara Minerals.

 

ANMÄLAN
Du anmäler dig via plattformen här eller genom din mäklare.

AGENDA
Publiceras snart.


 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev