Gå til innholdet

Paretos Månadsportfölj | Juni

Månadsportföljen steg under juni med 0,1% medan jämförelseindex (OMXSGI) steg 0,7%. Portföljbolagen som presterade bäst var IPC (+12%) och Jetpak (+6%).

Paretos Månadsportfölj
 

Månadsportföljen steg under juni med 0,1% medan jämförelseindex (OMXSGI) steg 0,7%. Portföljbolagen som presterade bäst var IPC (+12%) och Jetpak (+6%).  

Sedan start har portföljen presterat mycket väl jämfört med OMXSGI. I juli-portföljen byter vi ut tre av portföljbolagen. Vill du läsa mer om portföljen samt veta vilka bolag som ingår denna månad? Klicka här.Utöver månadsportföljen har vi även en bred analystäckning inom en rad olika sektorer. Läs mer om vår aktieanalys.

Vi erbjuder en ledande handelslösning online för aktier och du kan givetvis handla i samtliga bolag som ingår i vår månadsportfölj.


Som kund på Pareto får du dessutom tillgång till värdepapperskreditintradagskredit och blankning.

 

Ta kontakt med vårt online-team om du har några frågor, så hjälper vi dig att finna en handelslösning som passar dig. Du når oss på 08-402 52 10, eller genom att skicka e-post.

 

Relaterade artiklar:

Derfor bør du handle ETFer

Aktuellt
19.08.2016 av Karl Oscar Strøm

Paretopodden ep.26 Olje & Offshore Konferansen 2018

Pareto-TV
14.09.2018 av Karl O. Strøm intervjuer Tom Erk Kristiansen og Christopher Mo Dege

EQNR: Sterk kontantstrøm og produksjonsvekst

Pareto-TV
20.08.2018 av Karl O. Strøm intervjuer Tom Erk Kristiansen

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.