Gå til innholdet

Paretos Sommarpodd avsnitt nr 1: Hur blir man en bra förvaltare?

Småbolagstema med Johan Thorén

I podden diskuterar Matilda Karlsson med förvaltare hur man blir en bra investerare, olika förvaltningsstrategier, investeringsfilosofier och vad gästerna tror om börsen. 

I det första avsnittet av Paretos Sommarpodd gästas vi utav Johan Thorén som är förvaltningschef och vice VD på Strand Kapitalförvaltning. Thorén svarar på vad han tycker kännetecknar en bra förvaltare och varför han väljer att investera i småbolag. Han berättar också vad han sålde när börsen rasade i mars och varför. Hur sätter man upp en bra allokering? Varför vill inte Thorén förvalta en stor fond? Och varför tycker han att det är viktigt att ha kassa?

Podden kommer ut varje onsdag och varje avsnitt är ca 40 minuter långt.

Ni hittar podden här:

Spotify

Podcaster
 

 

Vill du veta mer om Pareto och vad vi kan hjälpa dig med? Kontakta oss på 08-402 52 10. Du kan även ta del av vårt välkomsterbjudande nedan.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.