Gå til innholdet

Paretos Sommarpodd avsnitt nr 2: Hur analyserar man läkemedelsbolag?

Varje onsdag hela sommaren släpper Pareto en podd med intressanta gäster. Ni hittar podden genom att söka på "Paretos Sommarpodd" i er poddcastapp. I detta avsnitt är det hälsovårdstema med förvaltaren Astrid Samuelsson

Astrid Samuelsson har förvaltat Handelsbankens hälsovårdsfond sedan 2007. Det händer ovanligt mycket i sektorn; coronavirus, vaccinjakt och presidentval för att nämna några. I det andra avsnittet av Paretos Sommarpodd ger Samuelsson sin syn på sektorn och hur coronaviruset påverkat. Hon berättar dessutom hur hon analyserar läkemedelsbolag, att Europa just nu ser mer intressant ut än USA och vad som är det senaste inom ontologi. 

 

Ni hittar podden här:

Spotify

Podcaster
 

 

Vill du veta mer om Pareto och vad vi kan hjälpa dig med? Kontakta oss på 08-402 52 10. Du kan även ta del av vårt välkomsterbjudande nedan.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.