Gå til innholdet

Paretos Sommarpodd avsnitt nr 3: Investera i teknikdriven tillväxt

Varje onsdag hela sommaren släpper Pareto en podd med intressanta gäster. Ni hittar podden genom att söka på "Paretos Sommarpodd" i er poddcastapp. I detta avsnitt är pratar vi om små globala teknikbolag med Helen Broman

Helen Broman är förvaltare på Lannebo Fonder och driver tillsammans med Johan Nilke fonden Lannebo Teknik Småbolag som investerar globalt i teknikdriven tillväxt. Broman berättar att de investerar utifrån ett antal tillväxtteman och de gör en grundläggande analys över bolagen inom dessa teman. Hon berättar även vilka parametrar och nyckeltal de satt upp för att hitta de vinnande bolagen inom varje tema.

Några case som Broman lyfter inom digital säkerhet är Ping Identity Holding, Mimecast och Palo Alto Networks, inom digital kommunikation gillar hon Sinch och Pexip och inom digitalt innehåll är Nintendo en ny favorit i fonden. På temat digital hållbarhet anser Broman att det är rätt svårt att hitta bolag eftersom många ännu inte är lönsamma men hon håller ögonen öppna. Till dess är Tomra ett bolag de har i portföljen. Inom digital hälsa lyfter Broman Nexus.

Alla bolag vi pratar om: Ping Identity Holding, Mimecast, Palo Alto Networks, Sinch, Pexip, Nintendo, Nexus, Tomra

Ni hittar podden här:

Spotify

Podcaster
 

 

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Tre senaste från Pareto:

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.