Gå til innholdet

Välkommen att delta på Pareto Securities' TechIT Conference 2022

Få en uppdatering om tech- och IT-sektorn onsdagen den 30 mars då vi anordnar vår andra TechIT-konferens direkt från Oslo, Stockholm och Frankfurt.

För andra året i rad har vi nöjet att bjuda in våra kunder till vår TechIT-konferens. Lyssna på över 60 bolagspresentationer från både nordiska och tyska techbolag, vår syn på techsektorn just nu och aktuella paneldiskussioner med branschexperter inom tech och it.

Ett brett utbud av techbolag inom allt från mjukvara, IT-infrastruktur till IT-tjänster presenterar. Bland de deltagande företagen finns bolag som SAP, CrayonHexatronicAddnodeAteaVolueMeltwaterCentralNicPexipS&T AGEcoOnline og Mercell.

Se hela listan över presenterande företag här.

 

NÄR:
onsdagen den 30 mars

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare eller här.

AGENDA

Fullständig agenda.

 

Några av konferensens teman:

  • Vilken påverkan har kriget i Ukraina haft på TechIT-sektorn och enskilda företag?
  • Kan norska SaaS-bolag vända sin negativa trend?
  • Varför ligger nordiska värderingar så långt under globala peers?
  • Hur konkurrerar snabbväxande TechIT-bolag med BigTech i USA?
  • Hur påverkar högre inflation och en eventuell lågkonjunktur sektorn?
  • Vad händer härnäst med Bitcoin?
  • Kan miningen av krypto vara ESG-kompatibel?
     

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev