Gå til innholdet

Teknisk analys med Investtech tillgänglig hos Pareto Securities

Nu är teknisk analys från Investtech tillgänglig direkt i vår handelsplattform. Tillsammans med Investtech erbjuder vi nu teknisk analys av alla nordiska aktier. Hela maj får du som kund prova på tjänsten helt gratis.

Det finns ett intresse för olika typer av analystjänster hos våra kunder – både fundamental analys och teknisk analys. Vi har ingått ett samarbete med det välkända norska bolaget Investtech för att göra teknisk analys tillgänglig för våra kunder. Investtechs analyser bygger på många års forskning, avancerade matematiska modeller, statistisk optimering och kan fungera som beslutsstöd när du handlar norska, svenska, danska eller finska aktier.

Analyser baserat på avancerade matematiska- och statistiska modeller
- Dagens investerare är överrösta med information som påverkar marknaden i en hög hastighet. Investtechs algoritmer hjälper dig att lägga dina känslor vid sidan och ger dig objektiva analyser baserade på avancerade matematiska- och statistiska modeller. Integrerad i Paretos plattform får du Investtechs dagligen uppdaterade analyser av alla aktier i Norden, säger Christian Sveen Harto, VD för Investtech.


Christian Sveen Harto, VD för Investtech

Hos Pareto får du tillgång till abbonemanget Investor+ Norden med färdiga analyser av alla aktier i Norden, tillgång till Investtechs modellportfölj och en mängd andra verktyg. Analyserna uppdateras dagligen med bland annat marknadskommentarer, dagens case, börsbarometer och indexvärderingar.

Logga in för att testa tjänsten

Kostnadsfri tillgång hela maj ut 2021

För att du ska kunna bekanta dig med analystjänsten får du prova på tjänsten kostnadsfritt hela maj. Därefter kan du aktivera ett månatligt abonnemang under menypunkten inställningar. Tjänsten kostar 240 SEK per månad och kostnaden dras direkt från ditt konto.

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.