Gå til innholdet

SciBase - Teckna dig i kommande emission

Pareto Securities erbjuder möjligheten till teckning i kommande emission i SciBase

Om Scibase
SciBase är ett medtech-bolag med huvudkontor i Stockholm som utvecklar och säljer instrument vars syfte är att upptäcka hudcancer och utreda hudrelaterade sjukdomar. Företagets främsta produkt, Nevisense, har utvecklats för läkare och sjuksköterskor med syfte att upptäcka malignt melanom - den farligaste formen av hudcancer. Sedan SciBase grundades 1998 har mer än 600 miljoner kronor investerats i bolaget och dess teknologi vilket har resulterat i en tekniskt avancerad produkt redo för accelererad kommersialisering. Bolaget innehar patent för tekniken som har validerats av flertalet kliniska studier med goda resultat. Nevisense har blivit godkänt för försäljning i EU (CE-märkning), Australien (TGA-tillstånd) och, sedan juni 2017, i USA (PMA-tillstånd).

Bakgrund till erbjudandet
Emissionslikviden som förväntas inbringas genom erbjudandet planeras bl a att gå till i) lansering och marknadsföring av Nevisense i USA, ii) utveckla och marknadsföra nya användningsområden för Nevisense samt iii) utveckling av kommande generation produkter baserade på ASIC-plattformen.

Marknad
Enligt bolagets uppskattningar genomförs årligen 50-60 miljoner undersökningar globalt, med syfte att upptäcka eventuella fall av hudcancer. 


För detaljer kring emissionen samt anmälningssedel och prospekt, klicka här.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.