Gå til innholdet

Private placement i fastighetsbolaget Cibus Real Estate

Cibus Real Estate - Equity private placement och notering på Nasdaq First North Stockholm.

Om Cibus
Cibus är ett fastighetsbolag med fokus på matbutiker i Norden. Portföljen utgörs idag av 123 butiker i Finland som man tecknat avtal att förvärva för EUR 735 miljoner (IFRS-värderade till cirka EUR 767 miljoner). För att finansiera förvärvet genomför bolaget nu en nyemission om EUR 311 miljoner. En investering i Cibus är tänkt att ge en exponering mot den finska ekonomin och matkonsumtionen i landet med fastigheter som yttersta säkerhet. Bolaget har för avsikt att ge en årlig utdelning om 8%.

Detta är en riktad emission. För att kunna ta del av fullständig dokumentation och delta i erbjudandet bör man vara en registrerad kund hos Pareto Securities AB.


Om du redan är en registrerad kund hos Pareto Securities AB vänligen kontakta din kundansvarig på Pareto för mer information samt investerardokument eller logga in här.
Så tecknar du:

Kund hos Pareto
Teckna genom att kontakta din mäklare alternativt genom att skicka e-post eller ringa 08-402 52 10.


Inte Kund hos Pareto
Registrera dig på 3 minuter med   
Teckna sedan enligt ovan.
Om du behöver hjälp eller har några frågor, vänligen kontakta oss.
+46 8 402 52 10 / online@paretosec.se


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.