Gå til innholdet

Paretos Månadsportfölj | Maj

I april var portföljen ned 2,4% medan jämförelseindex OMXSGI var ned 6,9%.

Paretos Månadsportfölj


Maj kännetecknades av en generellt svagare marknad där jämförelseindex föll hela 6,9%. Månadsportföljen klarade sig något bättre då den föll 2,4%. Portföljbolagen som presterade bäst var MIPS (+15,5%) och Elekta (+9,7%), medan bolaget som presterade sämst var LUPE (-16,7%) som straffades av ett svagare oljepris. 

Sedan start har portföljen presterat mycket väl jämfört med OMXSGI. I juni-portföljen byter vi ut tre av portföljbolagen. Vill du läsa mer om portföljen samt veta vilka bolag som ingår denna månad? Klicka här.Utöver månadsportföljen har vi även en bred analystäckning inom en rad olika sektorer. Läs mer om vår aktieanalys.

Vi erbjuder en ledande handelslösning online för aktier och du kan givetvis handla i samtliga bolag som ingår i vår månadsportfölj.


Som kund på Pareto får du dessutom tillgång till värdepapperskreditintradagskredit och blankning.

 

Ta kontakt med vårt online-team om du har några frågor, så hjälper vi dig att finna en handelslösning som passar dig. Du når oss på 08-402 52 10, eller genom att skicka e-post.

 

Relaterade artiklar:

Derfor bør du handle ETFer

Aktuellt
19-08-2016 av Karl Oscar Strøm

Paretopodden ep.26 Olje & Offshore Konferansen 2018

Pareto-TV
14-09-2018 av Karl O. Strøm intervjuer Tom Erk Kristiansen og Christopher Mo Dege

EQNR: Sterk kontantstrøm og produksjonsvekst

Pareto-TV
20-08-2018 av Karl O. Strøm intervjuer Tom Erk Kristiansen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.