Gå til innholdet

 

Avancerad aktiehandel

Vill du vara snabbast, har du stora order eller önska du att skydda dina positioner på börsen? Pareto erbjuder de mest avancerade verktygen för dig.


Click-Trading

Click-trading kan användas för att blixtsnabbt skapa, ändra och makulera en order med ett enkelt musklick i orderboken. Click-trading är särskilt lämplig för snabb trading med aktier och finns tillgänglig i Infront Active Trader.

 

 

Best Execution med Smart Order Routing (SOR)

Våra system söker av tillgänglig handelsvolym och bästa pris på samtliga marknadsplatser samt dark pools. Handlar du aktivt sparar du mycket på detta över tid. Se genomgång i videon nedan eller lär dig mer i artikeln om lönsam datorhandel.

Stora order? Överväg hjälp med exekveringen

Vid normala order är det i regel billigast att handla själv, då courtaget är lägre. För större volym kan det vara fördelaktigt att få ordern hanterad av våra mäklare. Vi genomför stora transaktioner dagligen. Ska du sälja eller köpa en större post vänligen kontakta våra mäklare på telefon. Kom ihåg att likvidbeloppet efter kostnader är det viktiga.

Stop-loss för att skydda dina positioner

  • Stop-loss är en populär orderfunktion som innebär en order om att sälja dina aktier om den faller under ett visst pris (trigger), detsamma gäller för köp av aktier då köpordern kommer triggas om en aktiekurs går över din trigger
  • En Trailing Stop-loss är mer flexibel än en vanlig Stop-loss då den, istället för att ha ett fast värde som måste justeras manuellt, per automatik kommer följa rörelserna i aktiekursen för att minimera förluster och samtidigt säkra vinster när aktiekursen stiger
  • Till skillnad från många andra aktörer erbjuder vi även stop-loss för handel i USA.

Handla i för- och efterhandeln i USA

I samband med företagshändelser kan det vara stora kursrörelser under för- och efterhandeln i USA. Hos Pareto kan du med hjälp av avancerad orderläggning via Infront Active Trader delta under för- och efterhandeln i USA. Läs mer här.

 

Handlar du aktier aktivt och vill veta vad Pareto kan erbjuda dig?

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev