Gå til innholdet

Börsnoteringar

Pareto Securities är en av de ledande investmentbankerna i Norden inom kapitalanskaffning och vi har hjälpt en rad bolag till börsen de senaste åren, inom flertalet branscher. Nedan kan du läsa mer om börsnoteringar (s.k. IPO) vi jobbat med samt hur du kan ta del av kommande börsnoteringar.

  • Få aktier tilldelade innan handel över börsen påbörjas  
  • Investera i bolag som befinner sig i en intressant fas
  • Delta i börsnoteringar på olika marknader

Kontakta oss

Vi erbjuder löpande våra kunder möjligheten att delta i våra börsnoteringar. Vi har de senaste åren hjälpt en mängd bolag till börsen. Är du intresserad av att delta i någon av våra börsnoteringar hör du bara av dig till vår Online-desk.
08-402 52 10 / online@paretosec.se.

Nedan finner du exempel på bolag vi hjälpt i samband med börsnotering:

                 

  

Aktuella noteringar som vi jobbar med just nu finner du här.

Paretos ägare, styrelse och ledning är alla engagerade i verksamheten och fungerar som projektledare för att koordinera, genomföra och följa upp börsnoteringar. 

Som investmentbank följer vi bolag i hela deras livscykel, från tidiga fasen med privata finansiärer, till börsintroduktioner och senare större placeringar och nyemissioner. Förutom att arbeta med de största företagen, är Pareto ledande i Norden inom emissioner för små och medelstora onoterade företag. Pareto Securities erbjuder sina investeringskunder att delta i ett brett spektra av emissioner i spännande bolag av alla storlekar, industrier och marknader.


 

Jag vill ha information om börsnoteringar.

Vänligen lämna ditt namn, telefonnummer och e-post nedan så återkommer vi till dig.

Utvalda Aktie-transaktioner utförda av Pareto

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.