Gå til innholdet

Emissioner

Pareto Securities är en av de ledande investmentbankerna i Norden inom kapitalanskaffning, obligationsemissioner och börsintroduktioner (IPO:s). Dessutom är vi världsledande inom branscher som olja, shipping och seafood.

  • Möjlighet till att delta i riktade emissioner
  • Börsnoteringar på flera marknader
  • Regelbundna obligationsemissioner

Kontakta oss

Paretos ägare, styrelse och ledning är alla engagerade i verksamheten och fungerar som projektledare för att koordinera, genomföra och följa upp kapitalanskaffning och börsnoteringar. För transaktioner med högavkastande företagsobligationer har Pareto Securities en marknadsandel om nästan 50 procent både i Sverige och i Norden. 

Som investmentbank följer vi bolag i hela deras livscykel, från tidiga fasen med privata finansiärer, till börsintroduktioner och senare större placeringar och nyemissioner. Förutom att arbeta med de största företagen, är Pareto ledande i Norden inom emissioner för små och medelstora onoterade företag. Pareto Securities erbjuder sina investeringskunder att delta i ett brett spektra av emissioner i spännande bolag av alla storlekar, industrier och marknader - till skillnad från många andra investmentbanker i Norden.

 

Aktuella emissioner:


 

Jag vill ha information om emissioner

Vänligen lämna ditt namn, telefonnummer och e-post nedan så återkommer vi till dig.

Utvalda Aktie-transaktioner utförda av Pareto

Utvalda Obligations-transaktioner utförda av Pareto

Utvalda M&A transaktioner utförda av Pareto

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.