Gå til innholdet

Hur loggar jag in?

Nedan följer en beskrivning av hur du loggar in på de olika handelstjänsterna du får tillgång till hos Pareto.

  • Onlinetjänsten
  • Infront Web Trader
  • Infront Mobile
  • Infront Active Trader

Bli kund

Onlinetjänsten (paretosec.se)


När du öppnat ett konto på Pareto kommer du få ett användarnamn och temporärt lösenord skickat till dig så fort kontot lagts upp (tar en till tre arbetsdagar). Vid första inloggningen ändrar du sedan lösenordet till ett personligt. 

Du vet väl att du även kan aktivera inloggning med BankID? I inloggat läge klickar du på Preferences/Inställningar i huvudmenyn till vänster, gå sedan till Account Settings/Kontoinställningar.

Infront Web Trader & Infront Mobile

Steg 1

När du har fyllt i formuläret längst ner på sidan för Infront Web Trader kommer du direkt få ett mail skickat till dig med användarnamn och lösenord. Detta inlogg ska du använda för att komma in på själva Web Trader-sidan.

Steg 2

För att sedan kunna lägga order måste du logga in på Pareto FIX Trading Itiviti. För att logga in här använder du samma inloggningsuppgifter som till paretosec.se (beskrivet längst upp på denna sida). Du kan inte logga in med BankID här.

Infront Active Trader

Steg 1

När du har fyllt i formuläret längst ner på sidan för Infront Active Trader kommer du direkt få ett mail skickat till dig med användarnamn och lösenord. Detta inlogg ska du använda för att komma in i själva Infront-terminalen.

Steg 2

För att sedan kunna lägga order måste du logga in på Pareto FIX Trading Itiviti. För att logga in här använder du samma inloggningsuppgifter som till paretosec.se (beskrivet längst upp på denna sida). Du kan inte logga in med BankID här.

Handlar du aktier ofta och vill höra vad vi har att erbjuda dig?

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev