Gå til innholdet

Obligationshandel

Pareto Securities är ledande i Norden inom högavkastande (High Yield) obligationshandel och hjälper institutioner med att ta in kapital genom emission av nya obligationer. Hos Pareto får du som privatperson möjlighet att handla med obligationer i sekundärmarknaden, samt att delta i nyemissioner av obligationer på primärmarknaden.

Online-produkt

Med vår onlinelösning får du tillgång till detaljerad information, analyser samt indikativa priser på de obligationer vi är aktiva i. Detta gör vår produkt helt unik på den svenska marknaden.

Globalt distributionsnät

Paretos räntebord har en global inriktning med huvudkontor i Oslo och ett stort distributionsnät i Sverige, Norge, Finland, USA och Singapore. Detta gör att vi kan erbjuda obligationshandel i tidszoner världen över.

Indikativa köp- och säljkurser

Paretos obligationsmäklare ställer indikativa köp- och säljkurser dagligen, och bidrar aktivt till likviditeten på andrahandsmarknaden i Norden genom att tillhandahålla OTC-handel.

Belåning av obligationer

Som ett komplement till vår obligationshandel erbjuder Pareto Securities, belåning av obligationer noterade i Sverige samt utomlands. 

Obligationsemissioner

Paretos Corporate Finance- avdelning agerar rådgivare till institutioner vid kapitalanskaffningar i vilka vi erbjuder våra kunder att delta. Detta innefattar såväl Investment Grade som High Yield.

Kreditanalys

Våra kreditanalytiker täcker ett brett spektrum av bolag och tillhandahåller regelbundna uppdateringar på obligationsmarknaden samt företagsspecifika kreditanalyser.

 

 

Handlar du aktier aktivt och vill veta vad Pareto kan erbjuda dig?

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev