Gå til innholdet

Aktieanalys

Analysavdelningen på Pareto Securities har sitt huvudsakliga fokus på sektorer och industrier där Norden har en konkurrensmässig fördel. Detta inkluderar olja, olje-service, shipping, seafood, industri, finans och telekom. Vi bevakar aktivt de flesta listade bolagen i Stockholm, Oslo, och Helsingfors, men även en rad av de viktigaste internationella bolagen inom dessa sektorer. Vi täcker hela kapitalstrukturen, det vill säga både eget kapital, skuld och konvertibla strukturer. Vår närhet till den lokala marknaden gör att vi kan basera vår analys på egen och unik information.

Vårt analysutbud inkluderar:

  • Fundamental bolagsanalys
  • Branschanalyser
  • Kvartalsvisa uppdateringar
  • Månadsportfölj med rekommenderade aktier
  • Dagliga morgonkommentarer

Våra analytiker organiserar förutom företagsbesök, även större konferenser för investerare. Detta inkluderar vår årliga Oil & Offshore-konferens i Oslo, som har etablerat sig som en av de viktigaste mötesplatserna för oljebolag i Europa. Dessutom arrangerar vi bland annat ett E&P-seminarium i London, en shipping-konferens i New York, en Power & Renewable Energy-konferens i Oslo samt ett Ryssland-seminarium i Stockholm.

Är du investerare i Nordiska värdepapper, kommer du kunna göra bättre investeringar med analys från Pareto.

Analys Online/Prenumeration

Se vår senaste analys här. Om du redan är kund hos Pareto Securities och vill ha tillgång till vår nättjänst eller prenumeration, ber vi dig kontakta din mäklare.

Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har tillgång till alla våra analyser och estimat på bolag vi följer i Sverige, Norge och övriga marknader (gäller ej Bas-kategorin). Läs mer om våra tjänster här eller utnyttja vårt välkomsterbjudande. Registrering med bank-ID på 3 minuter. 

 

Handlar du aktier aktivt och vill veta vad Pareto kan erbjuda dig?

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev