Gå til innholdet

Exeger

Bolaget grundades 2009 och har utvecklat en revolutionerande ultratunn solcells-teknologi som möjliggör sladdlös laddning av elektroniska konsumentprodukter, även inomhus. 
 

  • Pareto möjliggör sedan mars 2019 handel med onoterade aktier i Exeger.

  • Köp/försäljning av aktier sker via depå hos Pareto eller via annat depåinstitut.


Köp Exeger     Sälj Exeger

Revolutionerande och slimmad teknologi

Exeger har utvecklat en unik solcell med revolutionerande och marknadsledande egenskaper. Cellerna fångar effektivt upp energi i såväl inomhusljus som indirekt solljus. Den slimmade och flexibla designen möjliggör en snygg och enkel integration i olika enheter såsom smart phones, surfplattor och hörlurar. Fabriken ligger mitt i Stockholm och har en årlig kapacitet på ca 300 000 kvm celler. 

Bolaget utsågs till "Best of LIFE environment project" av EU-kommissionen.

Genom samarbeten med tillverkare av konsument-elektronik utvecklar Exeger självförsörjande produkter. Detta möjliggör evigt liv för batterierna som då ej behöver laddas via eluttaget. Det öppnar även för utökad funktionaliitet. Bolaget berättar mer i filmen här bredvid.

  • Så länge det är ljust kommer en Exeger-integrerad enhet ladda (såväl inomhus som i indirekt solljus).
  • Ju mer ljus det är, desto mer laddas enheten.

Under 2019 slöt Exeger ett strategiskt samarbetsavtal med SB Energy samtidigt som moderbolaget, den japanska techjätten SoftBank Group Corp., gick in som aktieägare via en investering på 10 miljoner USD. SoftBank är världens största investeringsbolag inom tech-sektorn.

Vill du veta mer om Exeger? Gå in på bolagets hemsida


Bolaget lanserade nyligen produktlinjen/konceptet Powerfoyle som kombinerar den revolutionerande Exeger-tekniken med stilren och modern design anpassad både för produktens funktion och användarens behov.

29 april 2020 blev Exegers Powerfoyle tilldelade Stora Designpriset 2020 med motiveringen: 
”Powerfoyle revolutionerar konsumentelektroniken med sin solcellslösning baserad på artificiell fotosyntes, som laddar i både inomhus- och utomhusljus och skapar oändlig energi. Med en flexibel design, som kan utformas och anpassas efter produkten den integreras i, bäddar den för enorma kommersiella framgångar.” ​

Vill du veta mer om Powerfoyle? Gå in på bolagets hemsida

Handel med onoterade aktier

All handel i onoterade aktier sker manuellt och courtaget som tas ut reflekterar den manuella handpåläggningen/administrationen som tillkommer i samband med att vi sammanför köpare och säljare. Vill du veta mer om courtaget är du välkommen att höra av dig till oss på nedan kontaktuppgifter.

Önskar du lägga order? Klicka på den gula orderläggningsknappen ovan eller ring oss på 08-402 52 10.

Klicka på här för att se vilka mer onoterade bolag du kan handla hos Pareto.


Att investera i onoterade bolag medför ökad risk jämfört med noterade bolag då både tillgång till information och likviditet i dessa värdepapper kan vara begränsad. Produkten riktar sig till investerare med god kunskap och erfarenhet från värdepappersmarknaden. För innehav i onoterade bolag gäller även särskilda regler för beskattning. För frågor gällande beskattning hänvisar vi till våra allmänna villkor och information

 

 

Du blir enkelt kund på Pareto via BankID och det tar bara några minuter. Klicka bara på välkomsterbjudandet nedan och följ instruktionerna.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.