Gå til innholdet

Yabie

Yabie, tidigare Kaching, grundades 2017 med målsättningen att förändra den moderna handeln. Genom ett nätverk av tjänster, centrerade kring mjukvara för kassasystem, möjliggör Yabie smidigare kundinteraktioner. 

  • Pareto möjliggör handel med onoterade aktier i Yabie.

  • Köp/försäljning av aktier sker via depå hos Pareto eller via annat depåinstitut.


Köp Yabie     Sälj Yabie


Allt-i-ett-lösning för betalningar och försäljning

Yabie har utvecklat sin egen mjukvara för kassasystem med användarvänlighet och flexibilitet i fokus, grundad i den senaste utvecklingen inom betalningar och försäljning i sitt SaaS-baserade erbjudande. Med mjukvaran som kan kombineras med hårdvarulösningar och kompletterande tjänster inom exempelvis bokföring, personal och lager, ämnar Yabie underlätta försäljningsprocessen för kunder inom B2C. Med en kundgrupp som sträcker sig från lokala frisörer till IKEA har Yabie bevisat mångsidighet och styrka i sitt erbjudande och bolaget växer exponentiellt. Yabie-plattformen erbjuds som på en prenumerationsmodell som kan anpassas efter kundbehov, med möjlighet att addera transaktions- och hårdvarurelaterade tjänster och produkter.

 


Bolaget har ett flertal strategiska allianser, partnerskap och integrationer som möjliggör vidare finansiella lösningar och tjänster, exempelvis med Swish, Klarna, Adyen och Visa. Tillsammans med Yabies egna erbjudanden är resultatet ett komplett ekosystem av tjänster inom försäljning som möjliggör för handlare och entreprenörer att fokusera på vad de gör bäst.

 

 

 

Vill du veta mer om Yabie? Gå in på bolagets hemsida

Handel med onoterade aktier

All handel i onoterade aktier sker manuellt och courtaget som tas ut reflekterar den manuella handpåläggningen/administrationen som tillkommer i samband med att vi sammanför köpare och säljare. Vill du veta mer om courtaget är du välkommen att höra av dig till oss på nedan kontaktuppgifter.

Önskar du lägga order? Klicka på den gula orderläggningsknappen ovan eller ring oss på 08-402 52 10.

Klicka på här för att se vilka mer onoterade bolag du kan handla hos Pareto.


Att investera i onoterade bolag medför ökad risk jämfört med noterade bolag då både tillgång till information och likviditet i dessa värdepapper kan vara begränsad. Produkten riktar sig till investerare med god kunskap och erfarenhet från värdepappersmarknaden. För innehav i onoterade bolag gäller även särskilda regler för beskattning. För frågor gällande beskattning hänvisar vi till våra allmänna villkor och information

 

 

Du blir enkelt kund på Pareto via BankID och det tar bara några minuter. Klicka bara på välkomsterbjudandet nedan och följ instruktionerna.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.