Gå til innholdet

Allt om vindkraft med Charlotte Bergqvist på Cloudberry Clean Energy

I veckans avsnitt pratar Matilda Karlsson med Charlotte Bergqvist, Sverige-chef och utvecklingsansvarig på Cloudberry Clean Energy om vind och vattenkraft

I podden diskuteras det växande energibehovet, var elen ska komma ifrån och varför det finns ett motstånd i att bygga vindkraft och hur Cloudberry arbetar för att komma runt det.

För att bygga ut vindkraft är det mycket som ska klaffa, tillstånd, samarbete med kommuner och fungerande kraftnät är några av utmaningarna som avhandlas.

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra senaste podcasts!

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev