Gå til innholdet

BioArctic "En fantastisk progress inom Alzheimers" / Pareto Securities’ 12th Healthcare Conference

Intervju med Gunilla Osswald, vd på BioArctic

BioArctic är ett biofarmaföretag som fokuserar på sjukdomsmodifierande behandlingar, pålitliga biomarkörer och diagnostik för neurodegenerativa sjukdomar med huvudfokus på Alzheimers och Parkinsons. Bolaget grundades 2003 och närmar sig en fas 3 -avläsning (sep2022) för dess ledande läkemedel Lecanemab (BAN2401) i samarbete med Eisai och Biogen.

Senaste höjdpunkter
Det kontroversiella godkännandet av Biogens aduhelm i juni 2021 väckte ett förnyat intresse för Alzheimers och det ligger bakom aktiens starka utveckling i år. I juni beviljade FDA en banbrytande terapibeteckning för Lecanemab, vilket kommer att underlätta och påskynda godkännandeprocesser.

Outlook
Enligt Eisai förväntas resultaten från Ph3 Clarity AD -studien för BAN2401 i september2022.

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.