Gå til innholdet

Carl Armfelt om techsektorn: ”Allt kommer vända samtidigt”

Det är en tryckt stämning på marknaden och speciellt tufft är det för småbolagen. När vänder det? Blir det sämre innan det blir bättre? Detta diskuterar vi med förvaltaren Carl Armfelt, självklart ur en techvinkel! Armfelt som är medgrundare av Tin Fonder delar även med sig av sina starkaste investeringsidéer just nu, samt vad de gjort för förändringar i portföljen för att möta det nya markladsklimatet.

Vi pratar om Evolution, Surgical Science, Paradox, Novo Nordisk, BioGaia, AI-trender och så frågar jag vad han tycker om förra veckans ämne.

Medverkande:
Matilda Karlsson, Equity Sales

Carl Armfelt, förvaltare Tin Fonder

Ljud från Fredrik Wester på TIN Fonders AGM 2023

 

Missa inte våra senaste podcasts!

Denna podcast innehåller inte professionella råd och informationen bör inte betraktas som investeringsråd. Handel i värdepapper medför en risk och historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pareto Securities är varken rättslig eller ekonomiskt ansvarig för direkta eller indirekta förluster, eller andra kostnader som kan uppstår vid användning av information i denna podcast. Fullständig disclaimer här: https://paretosec.com/compliancedownloads/disclaimer.pdf 

 

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev