Gå til innholdet

Cloudberry: På väg mot fördubbling / Pareto Securities' Power & Renewable Energy Conference 2022

Den nordiska el producenten Cloudberry visar fortsatt tillväxt inom både vattenkraft och vindkraft i Norge och Sverige. Hör de senaste uppdateringarna och företagets tankar kring elpriser, prissäkring och produktionsökning.

Cloudberry är ett norskt bolag som producerar ren el från vind och vattenkraft. Under 2022 vill bolaget dubbla produktionen från förra året. VD Anders Lenborg sa under vår Power & Renewable Energy-konferens den 3 februari att de redan är på god väg mot målet. Tillsammans med energianalytikerna Bård Rosef och Matilda Karlsson berättar Lenborg mer om produktionsportföljen, förvärv, elpris och balansen mellan vatten- och vindkraft.

 

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev