Gå til innholdet

En genomgång av vätemarknaden "Vi har ingen tid att förlora"

Avsnitt 61 av Pareto Podcast spelades in på vår årliga Energikonferens i Oslo. Efterfrågan på grön väte accelererar över hela världen, hur ser marknaden ut idag? Vilka möjligheter och utmaningar finns det? Detta diskuterar Pareto Securities analytiker Gard Aarvik med HydrogenPros vd och grundare Richard Espeseth.

Väte är idag en viktig komponent för många industrier och kommer i framtiden ha en ännu större betydelse. Det menar Richard Espeseth som pekar på många fördelar med väte.

HydrogenPro grundades 2013 av personer med bakgrund från elektrolysindustrin och Norsk Hydro. Bolaget designar och levererar storskaliga väteproduktionsanläggningar i samarbete med globala partners och leverantörer, som alla är ISO-certifierade. I april fick HydrogenPro en av de största beställningarna på elektrolysörer som någonsin gjorts, beställningen på 220MW elektrolysör från Mitsubishi Power Americas.

 

Lyssna på Spotify här

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.