Gå til innholdet

Hexatronics starka rapport "Glädjande nog väldigt stark organisk tillväxt"

Hexatronic släppte idag en stark Q2 rapport som slog Paretos estimat både på försäljning och lönsamhet.

Henrik Larsson Lyon vd på Hexatronic berättar om kvartalet och framtida ambitioner till ParetoTV. Det diskuteras även Joe Bidens infrastrukturprogram som enligt Larsson Lyon kommer lyfta efterfrågan i den amerikanska marknaden och gynna Hexatronic.

 

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.