Gå til innholdet

Intervju med företagsgruppen Novedo: "Vi förvärvar inom tre industrisegment"

Intervju med Per-Johan Dahlgren, vd för företagsgruppen Novedo som förvärvar industribolag där entreprenörer vill fortsätta att leda sitt företag även efter försäljningen.

Under Pareto Securities’ 11th Nordic Corporate Bond-konferens pratade Matilda Karlsson med Per-Johan Dahlgren om serieförvärvarens strategi, vilken typ av bolag de köper och hur framtidsambitionerna ser ut. 

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev