Gå til innholdet

Investera i Clean Tech

I det andra avsnittet av Pareto Podcast Sommar pratar vi hållbarhet och Cleantech

Hållbara investeringar och Clean Tech-bolag är sommarens andra tema. Vi pratar med hållbarhetsinvesteraren Johan Svantesson på Norron Asset Management och Paretos analyschef Johan Spetz. FN:s klimatmål, EU Taxonomin och Parisavtalet avhandlas och vi får höra exempel på 8 Clean Tech-bolag. 

 

Aktiecase: 

Renewcell, Minesto, Cortus, Lindab, ÅF och Pexip

 

Bolag vi hör:

Hexicon, fd VD Henrik Baltscheffsky

Powercell, IR Mårten Wikfors

Azelio, VD Jonas Eklind

SaltX, VD Carl-Johan Linér

Arise, CFO Linus Hägg

Minesto, VD Martin Edlund

C-Green, VD Erik Odén

Cortus, VD Rolf Ljungren

 

 

 

 

Lyssna här:

   

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.