Gå til innholdet

Isofol Medical byter lista: "Det är en kvalitetssäkring"

Intervju med Ulf Jungnelius vd på Isofol som idag byter lista till Nasdaq Stockholm.

Isofol Medical är ett biotechbolag som utvecklar cancerläkemedlet arfolitixorin, som behandlar kolorektalcancer, alltså tjocktarmscancer. Jungnelius uppdaterar oss om Isofols pivotala AGENT studie och kommande milstones (300 PFS events, Top-Line results och Final data). Dessutom går vi igenom vilka pre-kommersiella aktiviteter de planerar och vilken typ av primary endpoint de valt och varför.

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev