Gå til innholdet

Let’s discuss Babylon: ”Stor potential att digitalisera hälsovårdssektorn”

Digital hälsa är en av nutidens supertrender och ett bolag som strävar efter att digitalisera den odigitaliserade marknaden är Babylon Health.

Bolaget är ett av de snabbast växande hälsovårdsbolagen på marknaden och en pionjär inom digital hälsovård med en vision att erbjuda alla med en mobiltelefon eller dator lättillgänglig och högkvalitativ hälsovård. Bolaget är baserat i London men noterades i höstas på NYSE och sedan noteringen har aktien handlats under press. Varför har aktien gått svagt och vad tror vi om Babylons potential? Matilda Karlsson diskuterar med Per Brilioth, vd VNV Global och Stefan Wård, Head of Equity Research Pareto Securities.

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.