Gå til innholdet

Otovo: "En kraftig solscellstillväxt" / Pareto Securities' Power & Renewable Energy Conference 2022

På vår Power & Renewable Energy-konferens den 3 februari besökte vd Andreas Thorsheim vår tv-studio tillsammans med Matilda Karlsson och Sebastian Baartvedt. Lyssna på intervjun för att höra Thorsheim berätta mer om påverkan på elpriserna, vikten av solceller och hur företaget ska fortsätta växa.

Otovo erbjuder en marknadsplats för solcellsinstallation på hustak. Under energikrisen har efterfrågan på solceller ökat dramatiskt Bolaget som börsnoterades i februari förra året redovisade nyligen sina siffror för fjärde kvartalet 2021, som visade att bolaget har sjudubblat sin orderbok.

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.