Gå til innholdet

Pareto Securities' Battery Metals & Mining Conference

Den 23 februari anordnar Pareto Securities en konferens med tema batterimetaller och gruvor

 

Råvarumarknaden hade ett starkt år 2020 och med en stigande global trend inom elektrifiering finns det höga förväntningar på gruvföretagen. I kombination med behov av specifika råvaror i den "gröna ekonomin" kommer gruvdrift att spela en nyckelroll för att leverera nödvändiga råvaror till framtidens "Clean Tech".

Konferensen kommer att bli ett heldags virtuell event med presentationer och paneldiskussioner från både tillväxtföretag och mer etablerade företag inom sektorn.

Som Paretokund har du chans att lyssna på bolag som Bluestone Resources, Chaarat Gold, Denison Mines, Eprioc, Filo Mining, Greenland Minerals, Josemaria Resources, Kopy Goldfields, Lucara Diamond, Lundin Mining, Mineral Commodities, Neometals, NGEx Minerals och Pilbara Minerals.

 

ANMÄLAN
Du anmäler dig via plattformen här eller genom din mäklare.

AGENDA
Hittar du här.

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

Missa inte våra podcasts

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.