Gå til innholdet

Saeid Esmaeilzadeh och historien bakom EHAB

I veckans avsnitt gästas Pareto Podcast av entreprenören och EHAB grundaren Saeid Esmaeilzadeh. Personliga tankar blandas med konkreta recept för hur man bygger framgångsrika bolag.Entreprenören och bolagsledaren Saeid Esmaeilzadeh har tillsammans med sin syster grundat Esmaeilzadeh Holding (EHAB). Ett investmentbolag som investerar i förvärvsorienterade nischföretag, med fokus på teknik, industri och tjänstebolag. Saeid förklarar varför det finns utrymme för ytterligare förvärvsbolag och hur deras recept för framgångsrika bolag ser ut. Vi pratar även om tillgång till kapital och vad de ska göra för pengarna de nyligen tog in. Hur är Saeid som ledare? Har han kontrollbehov? Och tolererar han felsteg? Veckans avsnitt innehåller både personliga tankar och konkreta bolagsstrategier.

Intervju med Novedos vd Per-Johan Dahlgren: https://www.youtube.com/watch?v=85FrjA_MUOE&t=193sPlease refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra senaste podcasts!

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev