Gå til innholdet

Sedana Medical / Pareto Securities’ 12th Annual Healthcare Conference

I början av september anordnade Pareto Securities sin årliga hälsovårdskonferens där vi fick chansen att prata med Sedana Medicals tillförordnade vd Jens Lindberg.

Sedana Medical är ett svenskt medicintekniskt företag som grundades 2005 med fokus på inhalationssedering för att förbättra patientens liv under och efter sedering.

Covid-19 har gett bolaget en ordentlig medvind trots att de inte haft marknadsgodkännande. Nu när pandemin har lagt sig, hur har efterfrågan hållit uppe på de viktiga marknaderna? Det tillsammans med marknadsgodkännande, prisbilder och framtid pratar vi med Lindberg om.

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.