Gå til innholdet

"Solcellsmarknaden väntas fördubblas"

I det senaste avsnittet av Pareto Podcast gästas vi av en förvaltare som sedan 2007 investerat i solcellsindustrin. Hur har sektorn förändrats och vad finns det för möjligheter och utmaningar?

Det är frågor som vi diskuterar tillsammans med Pascal Rochat, fondförvaltare för Active Solar. Pascal förvaltar en ren solcellsfond och han har lång erfarenhet i ämnet. Fonden letar efter börsnoterade bolag i hela världen och i hela värdekedjan.


Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra senaste podcasts!

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev