Gå til innholdet

Svaga Q4-siffror från Fingerprint

Vår analytiker går igenom siffrorna. Se hans kommentarer här.

Pareto Securities har via våra kontor i Stockholm och Oslo analystäckning på flera biometri-företag inom teknologisektorn. Se bolagen nedan, samt de senaste analyserna på dessa:

Fingerprint Cards - Q4 first take
NEXT Biometics - Strong smart card momentum
IDEX - Substantial progress for card program
Precise Biometrics - A hardware-neutral fingerprint bet (NY: Initiation of coverage 31.01.2017)

Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har full tillgång till alla våra analyser och prognoser för bolagen vi följer i Sverige, Norge och övriga marknader. Läs mer om våra tjänster här, eller utnyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Registreringen tar endast 3 minuter med Bank-ID.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

fing b

prec

next

idex

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.