Gå til innholdet

Pareto-podden | Biometri

Lyssna på vår genomgång av de 4 biometri-bolagen som är noterade på börser i Norden. Fingerprint Cards, NEXT Biometrics, IDEX och Precise Biometrics.

Analyser 

Du finner de senaste analyserna för de nämnda bolagen på våre bolagssidor.

Fingerprint Cards AB
NEXT Biometrics Group
Precise Biometrics AB
IDEX​

Du kan även lyssna på Podcasten i iTunes och där finner du både tidigare episoder och kan abonnera på framtida podcaster. Skriv gärna en rating på vår podcast i iTunes och dela gärna till andra du tror detta kan intressera.

Bilden längst upp är lånad från Pixabay. Tack för lånet.

Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har full tillgång till alla våra analyser och prognoser för bolagen vi följer i Sverige, Norge och övriga marknader. Läs mer om våra tjänster här, eller nyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Registrera med bank-ID på 3 minuter.

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.