Gå til innholdet

Uppdatering NEXT Biometrics

Ordförande Tore Etholm-Idsøe besöker Pareto-TV och ger oss en uppdatering på bolaget

Sedan NEXT Biometrics senast besökte Pareto-TV har bolaget genomfört en kapitalanskaffning, tillsatt en ny VD, presenterar helårsresultat för 2016 samt placerat den första större ordern i bolagets nya chip - ASIC A2. Den operative ordföranden Tore Etholm-Idsøe ger oss en uppdatering av läget i bolaget samt hur bolaget ser på framtiden.

Se även Paretopodden, avsnittet biometri, där vår analytiker Fredrik Steinslien går genom alla bolagen vi följer inom biometri.

 

Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har full tillgång till alla våra analyser och prognoser för bolag vi följer. Läs mer om våra tjänster här, eller nyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Registrera dig enkelt med BankID på ett par minuter.

Bilden längst upp är lånad från bolagets hemsida. Tack för lånet.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.