Gå til innholdet

Norwegians Q1-siffror

NAS släppte sina siffror för Q1 som var svagare än väntat, aktien går dock väldigt starkt. Vår analytiker förklarar.

Dagens kommentar på Q1-rapporten för Norwegian Air Shuttle hittar du här.


Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har full tillgång till alla våra analyser och prognoser på bolag vi följer i Sverige, Norge och övriga marknader. Lär mer om våra tjänster här, eller utnyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Registrering med Bank-ID på 3 minuter.

Bild: Från Norwegians web-sidor. Fotograf: Jørgen Syversen

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.