Gå til innholdet

Paretopodden ep.11 oljemarknaden

Vi diskuterar den nuvarande situationen på oljemarknaden, våra förväntningar framöver och den långsiktiga priskurvan på olja.

 

Kunder intresserade av kontinuerliga oljeuppdateringer rekommenderas att abonnera på rapporten Oil Weekly, samt Energy Daily. Du kan ställa in detta under "inställningar" under ditt konto hos Pareto.

Kunder med aktivt konto hos Pareto Securities har full tillgång til alla våra analyser och prognoser för de bolag vi följer i Sverige, Norge och övriga marknader. Läs mer om våra tjänster här, eller utnyttja vårt välkomsterbjudande under. Registrera med Bank-ID på 3 minuter.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.